Συγκεντρώνουμε φάρμακα σε Ραφήνα, Μαρκόπουλο και Καλύβια

[ 0 ] August 3, 2012 |

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου από τις 9 το πρωί συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό:

• Στη Ραφήνα, στην κεντρική πλατεία Ραφήνας
• Στο Μαρκόπουλο, στην κεντρική πλατεία, στην είσοδο του Δημαρχείου
• Στα Καλύβια, στην είσοδο του Δημαρχείου

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν σε Ραφήνα, Μαρκόπουλο και Καλύβια θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση του Ελληνικού. Λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 16.00-20.00 και τα Σάββατο 10.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-9631950 και να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό που χρειάζονται.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» και το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» δέχονται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

More Info: Click here

Category: Επικαιρότητα

Leave a Reply